De oefenzaal in onze praktijk is onze ‘Bewegen Leven Topvorm Ruimte’. Gaandeweg stevig uit de kluiten gewassen, telt hij momenteel ruim 50 diverse oefenstations.

Niet minder dan 21 verscheiden professionele cardiotoestellen van topkwaliteit staan in voor een degelijke, afwisselende functionele uithoudingstraining. Een complete verzameling biomechanisch uitgekiende Technogym-krachtapparatuur garandeert veilig en efficiënt spier- en gewrichtswerk voor het ganse lichaam. Daarnaast zorgen buitenbeentjes zoals de HUBER 360, een FitVibe trilplaat en een interactief ‘Matti’-oefentapijt voor verbetering van evenwicht, coördinatie, lenigheid, reactiesnelheid en eveneens functionele kracht. Tenslotte vindt men er een hele waslijst klein maar fijn en nuttig oefenmateriaal, toepasbaar voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Hoewel dit alles een pittige olympische atletentraining mogelijk maakt, hebben wij vooral oog voor de zwakkere en minder-valide gebruiker die hier evenzeer comfortabel mee aan de slag kan. Onze patiënten kunnen hier dus in optimale omstandigheden actief revalideren, volgens de eigen mogelijkheden en op eigen tempo, zonder beperking in tijd (en ook zonder extra kosten, maar dit geheel tussen haakjes gezegd).

Eveneens aanwezig, een AED-hartdefribrillator waarvan wij hopen hem nooit te hoeven gebruiken…

Rebuild by codesigner.be

Copyright © 2007 - 2023 verbieren-missotten-kine.be